Välkommen till systrarna C's virkdesign-/inredningsblogg - NeMa DesignHär visar vi våra virkade korgar och mycket mer.

Vi virkar våra korgar i trikåtrasor och även bomulls- & ullgarner. Hoppas vi kan inspirera dig med våra produkter, och blir du köpsugen så skicka oss ett mejl via länken som finns i vänsterkanten nedan.

Tack för att du kikar in här hos oss, lämna gärna ett litet "avtryck" via en kommentar, det gör oss så glada.

Related Posts with Thumbnails

fredag 24 juli 2009

Nu har det gått några dagar sedan vi skrev sist! Det har varit fullt upp sen vi kom hem från våra semesterveckor (eller ska vi kalla det virk-veckor?!?) i Funäsdalen.

Ville bara berätta att vi fått en återförsäljare av våra NeMa-korgar i Örebro. Vi är jätteglada för det och rekommenderar alla ett besök i denna ljuvliga lilla inredningsbutik. Krusagården heter den och ni finner mer info om hur, när och var ni hittar butiken i länken nedan bland våra favoriter.

Om några dagar kommer vi att lägga ut en liten tävlig här på bloggen och man kan vinna en av våra vita, söta småkorgar. SÅ HÅLL UTKIK! Det kanske är DU som blir den lyckliga vinnaren!!

Kika här nedan på den söta ljuslyktan som är det senaste alstret.....hur söt som helst, ellerhur?
Perfekt när det snart börjar bli mörkare om kvällarna och man kan mysa till det med en NeMa-virkad lykta!! Inne i den virkade "korgen" har vi satt en glascylinder-skål för ljuset, så det ska vara brandsäkert förståss!Vi skriver snart igen // Systarna C

Inga kommentarer: